Et typisk rekrutteringsforløb

 

RGMCONSULT

 

 

Resultater Gennem Mennesker

Et typisk rekrutteringsforløb

 

For RGMconsult er det en mærkesag, at vores ydelser tilpasses vores kunders ønkser og behov. Derfor har vi principielt ikke færdige hyldevarer, men alligevel er der nogle ting, som går igen fra kunde til kunde. Nedenfor er der beskrevet et design over et prisfastsat rekrutteringsforløb.

 

 

  1. En tydeliggørelse af kulturen og fremtidsønsker gennem et involverende arbejde med bestyrelsen og andre kernepersoner. (En halv dag/aften)
  2. Udarbejdelse af job- og personprofil samt stillingsopslag; inkl. indrykning. Kunden afholder udgifter ifm. med indrykningen af annonceringen.
  3. Kontakten til ansøgerne gennem hele forløbet.
  4. Udvælgelse af ansøgere sammen med ansættelsesudvalget.
  5. Første samtalerunde gennemføres som et struktureret interview med op til seks ansøgere. (En dag eller eftermiddag/aften)
  6. Personlighedstestning af og tilbagemelding til tre de ansøgere, som inviteres til anden samtalerunde.
  7. Indhentning af referencer.
  8. RGMconsult giver en mundtlig tilbagemelding vedr. personlighedstestene til ansættelsesudvalget, som efter alm. testetiske regler er underlagt tavshedspligt. Anden samtalerunde, hvor ansættelsesudvalget i højere grad har ”spørgeretten”. Facilitering af ansættelsesudvalget i forbindelse med udvælgelse af den nye leder.
  9. Kontakten vedr. afslag eller tilsagn vedr. stillingen.

 

Pris inklusiv forberedelse, indkøb af personlighedstest samt udgifter til transport, men eksl. moms: Kr. 63.500

RGMconsult Møllevej 18 DK4180 Sorø. T: +4525363913 M: rgmconsult@rgmconsult.dk H: www.rgmconsult.dk