Om RGMconsult

 

RGMCONSULT

 

 

Resultater Gennem Mennesker

Om RGMconsult

 

RGMconsult blev startet af Flemming Ellingsen i 2009. Han har gennem flere år arbejdet som seniorkonsulent i en række internationale virksomheder med rødder i Skandinavien samt i offentligt regi i Norge og Danmark. Han har endvidere mere end 10 års ledererfaring fra institutions- og forvaltningsniveauet i offentligt regi.

Hele filosofien bag RGMconsult er en tro på, at alle mennesker og organisationer kan udvikle sig, hvis de rette omstændigheder er til stede. Meget af det arbejde, der må gøres i forbindelse med udviklingstiltag, er at udfordre de eksisterende antagelser i organisationer og skabe en ny fælles mening.

Mennesker i den vestlige kultur ser ofte tilværelsen som en række af logiske hændelser. Dette er en opfattelse, som passer fint, så længe der er en stor grad af forudsigelighed til stede. I dagens samfund kommer denne tænkning ofte til kort - ikke mindst når der et tale om relationer mellem mennesker.

 

Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle metoder, som kan hjælpe vores kunder med at løse deres opgaver og opfylde deres mål i en uforudsigelig tid uden endegyldige sandheder.

 

Vores teoretiske fundament relaterer sig mod et systemisk og narrativt udgangspunkt, krydret med en stor indsigt i forhold om ledelses-, organisations- og strategiteori.

 

 

 

RGMconsult Møllevej 18 DK4180 Sorø. T: +4525363913 M: rgmconsult@rgmconsult.dk H: www.rgmconsult.dk